За нас

За картата Метан.бг

Метан.бг е картов оператор собственост на Benzin.bg” и част от „Еврохолд България“. Ние предлагаме най -доброто покритие в страната за зареждане на метан, ползвайки най – добрите практики на пазара и подбирайки най – добрите партньори, за да предложим качествена услуга на нашите клиенти.

Ние сме първите, които предлагат услуга, която предоставя на клиентите карта за зареждания на отложено плащане с отстъпки, обединяваща различни вериги метан станции в цяла България. Тъй като метанът е алтернативен вид гориво с много ниско ниво на вредни емисии и сравнително по-ниска цена от бензин и дизел, при 100 километров пробег, ние смятаме, че това е горивото на бъдещето. Метан.бг ще използва вече утвърдените практики на Benzin.bg предлагайки качествена услуга и работеща система, сигурност и спокойствие на нашите клиенти, както и висококвалифициран екип в наше лице на нашите партньори.

Предимства на картата

Контрол

Системата ни е разработенa така, че всеки клиент да има възможност да проследява всяка трансакция с притежавана карта и при нередност, може веднага да направи необходимите промени.

Прозрачност

Работата ни с лидерите в бранша и постоянното обновяване на транскациите позволява високо ниво на прозрачност и малък риск от злоупотреби.

Спестявате

Получавате възможност да зареждате гориво на преференциални цени от нашите партньори и да избирате най-удобните за Вас обекти по маршрутите си. Комбинация, която позволява спестяването на време и усилия.

Обслужване

Като един от лидерите на пазара, Мотобул успавя да създаде стабилни търговски отношения с парньори позволяват създаването услуги от най-високо качество. Изграждането на взаимно доверие е невъзможно без да са налице ключови фактори като висококачествени стоки и услуги. 

Покритие

Вие може да се възползвате от предоставените от нас услуги на всички обекти на бензиностанции на веригите „Петрол“, „Лукойл“, „Еко“ и „Круиз“  в страната, благодарение на което получавате 95% покритие от територията на страната.

За компанията

„Мотобул” ЕАД е създадена преди 20 години, за да отговори на изискванията при търсенето на качествени смазочни продукти като Cаstrol и Orlen Oil в България. Затова компанията притежава дълбоки традиции в отношенията си с клиенти от транспортния и промишлен сектор в страната.

В желанието си да предоставя допълнителни и качествени услуги и продукти, Мотобул ЕАД се превърна в първия независим картов оператор за зареждане с гориво в България.

Мотобул ЕАД осигурява карта за гориво, която предоставя допълнителни отстъпки и отложено или авансово плащане при зареждане с качествени горива.

Партньорите на Мотобул ЕАД са водещ приоритет и затова предлаганите горива са с безкомпромисно качество и на конкурентна цена, което

Нашите партньори

карта на обектите