Водеща новина от Спорт

Павлин Иванов: Рената през цялото време крепеше връзката ни

През миналото лято Павлин Иванов и половинката му Рената Чолакова се ожениха, а от два месеца вече са горди родители на дъщеричка, която кръстиха Виктория. Двамата гостуваха в рубриката „Менделсон“ по bTV, където разказаха за началото на връзката си и какви са най-големите трудности, пред които са се изправяли.

Историята им започва в баскетболната зала.

 

„Аз от самото начало го усещах това. Имам дъщеря, вече на два месеца, което е супер и уникално чувство”, разкрива Павлин.

 

Рената признава, че в началото ѝ е било трудно, тъй като той е спортист, а тя никога не е била професионален спортист – например да го разбира, че след мач не му се говори и не иска се прави нищо. „И сега го разбирам много по-лесно, но в началото беше трудно”, казва тя.

 

„Играя в Балкан Ботевград. До 19-годишен бях Италия, после отидох в Будучност –черногорски отбор. Така се случиха нещата, че имах пак контузия, смяна на треньори и трябваше да се върна в България. След това тя направи доста компромиси, понеже аз бях в Италия тогава и тя пътуваше, буквално за 3-4 дни и се връщаше. До Италия беше добре, защото беше със самолет, но после в Черна Гора пътуваше 24 часа с автобус и се е случвало да остане само за 2-3 дни. Тя е крепяла връзката”, признава Павлин.

 

 „Преди мач той е малко по-особен. Не си говорим много. Иска да остане насаме със себе си и аз си го оставям”, изтъква Рената.  

 

„Когато знам, че ще имам мач изисквам от нея поне 30 минути преди мача да си стои на мястото и тя се справя”, допълва баскетболистът. 

 

Рената и Павлин прекарват седем трудни години. Тя оставя кариерата си на модел, за да посвети времето си на Павлин и бъдещето ѝ семейство. А той я дарява със стабилност и спокойствие. Не след дълго ѝ предлага брак в пещера.

 

 „Бяхме само двамата. Той знае, че аз като цяло не обичам такива лични неща да се случват пред други хора. Бяхме близо до Правец, в пещерата Божиите очи. Беше много смешно, защото откакто сме заедно, когато са ни питали за брак или за годеж, той винаги, дори пред хората, е казвал: „Представяш ли си сега да ти предложа?” и дори е тръгвал да прави движението, все едно да вади пръстен и да кляка. Бяхме в пещерата, аз снимах и той ми казва: „Представяш ли си сега тук да ти предложа?”. И аз даже не се обръщам и тогава той ме хвана и извади пръстена”, спомня си Рената.

 

Големият сватбен ден преминава бурно. За сватбения танц той е с патерици, а тя – бременна. „Не бяхме сигурни, че ще съм бременна, нито пък очаквахме, че той ще е с патерици, изобщо че ще има операция. Бяхме запазили от август месец предната година и вече бяхме раздали покани. Беше супер, разчитахме много на приятелите си, че те ще направят купона и така се случи”, споделя Рената.

 

 

Любовта им се има име – Виктория. „Понеже беше планувана бременността, нашата лекарка ни беше казала кога да си направя кръвен тест и отидохме в болницата и аз си направих кръвен тест. Лекарката излезе и ни каза: „А, ти си бременна”. Не можахме много да реагираме тогава,  но беше много хубаво”, разказва Рената. 

 

„Виктория по-скоро ми помага, отколкото да ми пречи. Дори и нещо да съм ядосан на тренировка или на мач, като се прибера при нея и Рената, всичко вече ми е минало и се зареждам позитивно”, категоричен е бащата.

 

„Тя е доста отговорна, на мен това много ми харесва. Аз очаквах да е добра майка, но тя е наистина уникална майка. Постоянно се грижи и я виждам в друга светлина. Радвам се, че тя е майка на моето дете”, допълва той.

 

 

Откакто са родители, животът им е изцяло посветен на това дъщеря им да расте щастлива.

Всички пътувания вече се планират за трима. Свободното си време обичат да прекарват в разходки в парка или на тенис корта в дуел един срещу друг.

 

„Някои момиченца си представят как ще се оженят, какъв ще е мъжът до тях, Аз не съм била така, но когато го срещнах, започнах да си представям всичко с него, какво семейство искам, каква рокля, да имаме деца. Нашата любовна история е най-важното нещо в живота ми”, подчертава Рената. 

 

„Аз съм благодарен, че тя е жената в моя живот и се надявам дълги години да сме заедно и да се радваме на минимум три деца и всичко да ни се нареди както трябва”, пожелава си Павлин.


Повече новини прочетете в

Новини от Спорт

МОК обяви новите дати за квалификациите за Токио 2021

Международният олимпийски комитет оповести обновените срокове за приключване на квалификационния период за спортистите на Олимпийските игра...

Халеп зарадва феновете си с добра новина

Симона Халеп е възстановена от контузията на петата, която получи през февруари и вече не изпитва никаква болка. На 22 февруари румънката сп...

Григор Димитров се вманиачи на тема хигиена

Григор Димитров започна да води блог на официалния сайт на АТР. В него той разказа за живота си по време на пандемията от коронавирус в Кали...

Вкъщи с българските тенис звезди - Антъни Генов

Един от най-талантливите родни тенисисти Антъни Генов също се включи в кампанията на Българска федерация по тенис „Вкъщи с българските...

ITF и правителството на Унгария мислят за нови дати за Фед къп

Международната федерация по тенис (ITF) обсъжда с правителството на Унгария възможните нови дати за провеждането на финалите на "Фед къп", к...

Григор Димитров е в отлична физическа форма (видео)

Григор Димитров продължава да поддържа мускулатурата си в кондиция по време на пандемията от коронавирус, която засегна целия свят. Най-добр...

Стоичков успокои: Многото мина, малкото остава!

Христо Стоичков и Феликс Фернандес, мексикански бивш вратар, си побъбриха снощи в директен онлайн чат по Инстаграм, отворен за въпроси и ком...

Георги Иванов лекува травми в пандемията

Рекордьорът на България в тласкането на гюле Героги Иванов намери полза от коронавирус изолацията. 35-годишният ветеран ще лекува стара трав...